CERTIFICARI ISO

Certificatul ISO 9001 reprezintă standardul internațional pentru sistemul de management al calității și este folosit de companii pentru a controla calitatea produselor.

Această certificare demonstrează faptul că Axatel Service îndeplinește standardele de calitate impuse de Organizația Internațională de Standardizare. ISO 9001 impune companiei noastre să definească și să urmeze un sistem de management al calității care este adecvat și eficient, dar și să identifice aspectele care pot fi îmbunătățite și să ia măsuri în direcția acestora.

Atunci când competiția din aria de activitate devine tot mai intensă, ISO 9001 confirmă că ne putem atinge în mod consecvent toate obiectivele stabilite. Certificarea minimizează riscurile clienților noștri de a achiziţiona un produs slab calitativ.

Certificatul ISO 14001 reprezinta standardul international ce specifica cerintele pentru un sistem de management de mediu (SMM) eficient. Acest certificat atesta faptul ca Axatel Service ia masuri in minimizarea impactului asupra mediului rezultat din productie sau serviciile oferite.

Certificatul ISO 27001 este principalul standard pentru managementul securităţii informaţiei, publicat de către Organizația Internațională de Standardizare (ISO) și Comisia Electrotehnică Internațională (IEC).

În cadrul unei companii, informațiile circulă constant între departamente, în diverse forme, iar protejarea datelor este o necesitate reală. În acest context, ISO/IEC 27001 oferă o abordare sistematică şi bine structurată care protejează confidenţialitatea informaţiei, asigură integritatea datelor şi îmbunătăţeşte disponibilitatea sistemelor informatice.

Acest standard asigură securitatea pe termen lung. ISO 27001 se bazează pe implementarea unor politici, proceduri și metode de securitate care sunt menite protejării informațiilor și resurselor Axatel Service.

Certificatul ISO 45001 este un standard international care specifica cerintele pentru un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale, care este destinat sa imbunatateasca siguranta si sanatatea atat a angajatilor, cat si a contractorilor. Introdus in martie 2018, ISO 45001 marcheaza un progres in efortul general de imbunatatire a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale la nivel mondial.

CONTACT

Doriti sa aflati mai multe informatii despre ofertele noastre? Completati acest formular pentru a va putea contacta.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]